Tram Vin chaud van zondag 17/12/2017 om 18u

Tram Vin Chaud 2015Ho, ho, ho, hij komt er weer aan: onze jaarlijkse Tram Vin chaud, cuvée 2017! Zo staan er 4 dagen op het programma van onze Tram Vin chaud dit jaar: 9, 10, 16 en 17 december om 18u, vertrekkend vanuit het Museum. Voor iedere rit zullen niet minder als 4 konvooien bestaande uit telkens een verwarmde voertuig en, voor de meest dapperen, een open voertuig.

De allerlaatste Tram Vin chaud is voorzien op zondag 17 december, vertrek vanuit het Museum om 18u.

Zoals ieder jaar zullen jullie lekkere warme wijn of chocolademelk kunnen drinken zonder het het typische suikerbrood (“Cougnou“) niet te vergeten. En uiteraard zal de Kerstman persoonlijk van wagon tot wagon langskomen om de brave kinderen van alle leeftijden te komen groeten.

Tarieven (degustatie inclusief): €22 (€18 voor de Museumleden).

De reservaties gaan van start op de zondag 19/11 om 17 uur. De reservaties zijn enkel mogelijk online en dus niet telefonisch zoals de andere jaren: Boeken voor de Tram Vin chaud van de zondag 17/12

Bij het boeken wordt het gevraagd om op voorhand te melden of jullie in een verwarmde of open tram zullen inschepen. In het tweede geval zal deftig kledij moeten worden voorzien!

Zoals gewoonlijk zorgen wij voor de organisatie, en jullie voor de goede sfeer?