Tram Vin Chaud 2018: start van de inschrijvingen

Tram Vin chaud 2016

Kerstmis komt er weer aan! En wie Kerstmis zegt, zegt natuurlijk… Tram Vin Chaud!

Zo staan er dit jaar opnieuw vier dagen op het programma voor onze Tram Vin chaud: 8, 9, 15 en 16 december. Afspraak aan het Museum 30 minuten voor het vetrek. Elke rit wordt uitgevoerd met 3 konvooien van telkens een verwarmde motorwagen en, voor de dappersten onder ons, een halfopen bijwagen.

Zoals elk jaar kunnen jullie lekkere warme wijn of chocolademelk drinken, met daarbij uiteraard een typisch suikerbrood (“Cougnou“). En uiteraard zal de Kerstman persoonlijk in elk rijtuig langskomen om brave kinderen van alle leeftijden te komen groeten.

Tarieven (degustatie inclusief): €22 (€18 voor de actieve leden van het museum).

Reserveren kan vanaf zondag 25/11 om 18 uur. De reservaties zijn enkel mogelijk via de onderstaande link:

Bij het boeken wordt het gevraagd om op voorhand te melden of jullie in een verwarmde motorwagen of een halfopen bijwagen wensen te zitten. Voorzie in dat laatste geval zeker genoeg warme kledij!

Zoals gewoonlijk zorgen wij voor de organisatie. We rekenen op jullie voor de goede sfeer!