Onze historische trams en bussen rijden opnieuw!

Volgens de laatste besluiten van de Nationale Veiligheidsraad kunnen we vanaf 20 juni opnieuw ritten met onze historische trams en bussen organiseren, en dat als volgt:

• elke zaterdag, zondag en feestdag: onze historische trams rijden tussen het Museum en Tervuren, vier ritten per dag, tussen 13.30 en 16.30 uur.
  • bijkomend op zondag en feestdag: een oldtimer bus pendelt tussen het Museum en Schuman, in aansluiting met onze historische trams en dit tussen 13.40 en 17.40 uur!

Om uw bezoek te organiseren, vindt u de exacte tijdstippen op onze homepage.

Het is wel duidelijk dat we nog steeds bepaalde beperkingen moeten respecteren:

• het aantal mensen dat op trams en bussen wordt toegelaten blijft beperkt om de fysieke afstand te respecteren, daarom is het verplicht om uw rit op voorrand te reserveren via volgende link.
  • het dragen van een masker is verplicht voor alle reizigers ouder dan 12 jaar.
  • de contactoppervlakken in onze voertuigen worden na elke reis gedesinfecteerd
  • het is mogelijk om de heen- en terugreis te splitsen, maar we kunnen de beschikbaarheid van plaatsen op de terugreis niet garanderen.

Indien u enkel een bezoek aan het Museum wilt boeken (zonder rit in een museumvoertuig), kunt u dat hier doen.

Het is nu ook terug mogelijk om onze voertuigen te huren voor gepersonaliseerde reizen (met dezelfde beperkingen). Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of via onze website.

Bonus: onze Tram-O-Bar biedt u verschillende dranken aan tijdens de openingsuren van het museum:

• de tafels zijn zo geplaatst dat een afstand van 1m50 gegarandeerd is
  • maximaal 10 personen per tafel
  • elke klant moet aan zijn eigen tafel blijven zitten

Wij zijn klaar voor deze volgende stap, en we kijken er hard naar uit om u opnieuw aan boord van onze voertuigen te kunnen verwelkomen!