Ritten met historische trams en bussen

Onze historische trams en bussen rijden nog altijd elke week-end :

• elke zaterdag, zondag en feestdag: onze historische trams rijden tussen het Museum en Tervuren, vier ritten per dag, tussen 13.30 en 16.30 uur.
  • bijkomend op zondag en feestdag: een oldtimer bus pendelt tussen het Museum en Schuman, in aansluiting met onze historische trams en dit tussen 13.40 en 17.40 uur!

Vanaf 01/10: we rijden met gesloten trams en bussen die verwarmd maar toch verlucht zijn.

Om uw bezoek te organiseren, vindt u de exacte tijdstippen op onze homepagina.

Het is wel duidelijk dat we nog steeds bepaalde beperkingen moeten respecteren:

• het aantal mensen dat op trams en bussen wordt toegelaten blijft beperkt om de fysieke afstand te respecteren, daarom is het verplicht om uw bezoek + rit op tram en bus op voorrand te reserveren via volgende link. Het tijdstip dat u boekt is het vertrekuur van de tram met aansluiting op de bus voor de terugrit (totale duur +- 1u30). U kunt het museum voor of na uw rit vrij bezoeken.
  • het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle reizigers ouder dan 12 jaar.
  • de contactoppervlakken in onze voertuigen worden na elke reis gedesinfecteerd.
  • het is mogelijk om de heen- en terugreis te splitsen, maar we kunnen de beschikbaarheid van plaatsen op de terugreis dan niet garanderen.

Indien u enkel een bezoek aan het Museum wilt boeken (zonder rit in een museumvoertuig), kunt u dat hier doen.

Het is ook mogelijk om onze voertuigen te huren voor gepersonaliseerde reizen (met dezelfde beperkingen). Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon of via onze website.