Autoloze zondag: het Museum is open, geen historische trams

Op zondag 16 september organiseert het Brussels Hoofdstedelijk Gewest naar goede gewoonte de traditionele autoloze zondag. De MIVB versterkt dan – ook traditiegetrouw – haar aanbod op heel wat lijnen, waaronder tramlijnen 39 en 44 (met om de 10 minuten een tram op elke lijn). Daarom is het voor ons jammer genoeg niet mogelijk om onze historische voertuigen die dag te laten rijden tussen de gewone trams door. Met andere woorden: autoloze zondag = zondag zonder museumtrams. Hetzelfde geldt overigens voor de Brussels Tourist Tramway en museumbuslijn BM.

Het Museum en de Retro-Shop zullen wel geopend zijn van 10 uur tot 19 uur. De toegang tot het Museum is op autoloze zondag bovendien gratis!

Om te kunnen genieten van een herfstig ritje aan boord van één van onze belle-epoque trams kunt u het Museum altijd bezoeken op zaterdag 15 september, of tijdens één van de volgende weekends (22-23/9 en 29-30/9). Daarna stapt het Museum over op de winterregeling en zal het ieder tweede weekend van de maand geopend zijn, tot en met maart 2019.