De Tram Vin chaud 2017 is daar!

Tram Vin chaud 2016Voor de “editie 2017” van onze Tram Vin chaud hebben we lessen uit het verleden getrokken om ons concept nog beter te maken.

Zo staan er 4 dagen op het programma van onze Tram Vin chaud dit jaar: 9, 10, 16 en 17 december om 18u, vertrekkend vanuit het Museum. Voor iedere rit zullen niet minder als 4 konvooien bestaande uit telkens een verwarmde voertuig en, voor de meest dapperen, een open voertuig.

Zoals ieder jaar zullen jullie lekkere warme wijn of chocolademelk kunnen drinken zonder het het typische suikerbrood (“Cougnou“) niet te vergeten. En uiteraard zal de Kerstman persoonlijk van wagon tot wagon langskomen om de brave kinderen van alle leeftijden te komen groeten.

Tarieven (degustatie inclusief): €22 (€18 voor de Museumleden).

De reservaties gaan van start op 19/11 om 17 uur. De reservaties zijn enkel mogelijk via de onderstaande links en dus niet telefonisch zoals de andere jaren:

• Ik wens te boeken voor de zaterdag 9/12 (afgesloten)
  • Ik wens te boeken voor de zondag 10/12 (afgesloten)
  • Ik wens te boeken voor de zaterdag 16/12 (volzet)
  • Ik wens te boeken voor de zondag 17/12

Bij het boeken wordt het gevraagd om op voorhand te melden of jullie in een verwarmde of open tram zullen inschepen. In het tweede geval zal deftig kledij moeten worden voorzien!

Zoals gewoonlijk zorgen wij voor de organisatie, en jullie voor de goede sfeer?