Tram Vin chaud 2016: opnieuw een succes!

Tram Vin chaud 2016
Trammuseum – 17.12.2016

De editie 2016 van onze traditionele Tram Vin chaud heeft weer bewezen dat ons Museum grote uitdagingen kan aangaan. Wegens het succes van de vorige jaren hebben we de lat dit jaar hoog gelegd door 3 opeenvolgende ritten te plannen op vrijdag 16, zaterdag 17 en zondag 18 december. Dankzij de sociale media waren alle plaatsen in geen tijd volzet, waardoor we op zaterdag een extra rit hebben moeten plannen om 21.30 om zoveel mogelijk mensen te kunnen bedienen! Een paar cijfers die de omvang van het evenement illustreren: 7 trams voltijds in dienst een heel weekend lang, 650 deelnemers, 200 liter rode wijn, 100 liter warme chocolademelk, en meer dan 30 vrijwilligers! U kunt de feestelijke sfeer te (her)beleven dankzij deze geweldige video en dit fantastische fotoalbum. Tot volgend jaar, voor een nog betere editie van de Tram Vin chaud !