Op 19 en 20 augustus zullen onze historische trams uitzonderlijk op stal blijven!

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus zullen onze historische trams uitzonderlijk op stal blijven! Ze doen dat echter om een goede reden: de MIVB vernieuwt dat weekend de sporen op een plek met veel slijtage. Dat betekent dat onze trams dan niet op de Tervurenlaan geraken. Het Museum en de Retro Shop zullen wel geopend zijn van 13 tot 19 uur. De gewoonlijke tarieven zijn van toepassing (enkel bezoek museum): € 8 voor volwassenen, € 6 voor senioren, € 4 voor kinderen van 6 tot 12 jaar en gratis voor kinderen jonger dan 6 jaar.

Zaterdag 19/08 zal u bijkomend 3 historische autobussen kunnen bewonderen voor het museum.

Zondag 20/08 zal onze museumlijn “BM” rijden volgens zijn gewone dienstregeling. Deze lijn wordt uitgebaat met een historische autobus en rijdt tussen het Trammuseum en het Koningsplein. Uitzonderlijk, zal uw kaartje aan het tarief “enkel bezoek museum” ook geldig zijn op de lijn “BM”.