Doe met ons mee!

Membres du MTUBU wilt een handje helpen bij één van onze vele activiteiten? Dat treft, want het Museum biedt een hele waaier van mogelijkheden (ook tot zelfontplooiing), zowel “op de bühne” (als gids, medewerker van het onthaal, ontvanger op onze historische voertuigen…) als “achter de schermen” (als beheerder van ons archief, redacteur van web- of andere teksten, onderhoudstechnicus voor de voertuigen…). Daarbij horen uiteraard de nodige opleiding en omkadering.

Aarzel dus niet en word lid van onze vereniging. U steunt er ons Museum mee, en u krijgt er automatisch tal van voordelen bovenop, zoals een abonnement op het tijdschrift “Tram 2000” dat ook het infoblad van de vereniging bevat.

Surf snel naar de pagina “Vereniging” om meer te weten te komen, of vraag meteen online uw lidmaatschap aan.